نوشیدن بازار ایرانی خبر اقتصادی

نوشیدن: بازار ایرانی خبر اقتصادی

گت بلاگز اخبار پزشکی یک نفر از هر پنج ایرانی فشارخون اوج دارد

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله کشور ۱۹ درصد فشارخون اوج وجود دارد یعنی از هر پنج ایرانی، یک ن

یک نفر از هر پنج ایرانی فشارخون اوج دارد

یک نفر از هر پنج ایرانی فشارخون اوج دارد

عبارات مهم : تغذیه

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله کشور ۱۹ درصد فشارخون اوج وجود دارد یعنی از هر پنج ایرانی، یک نفر فشارخون اوج است.

به گزارش مهر ، زهرا عبدالهی، مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی در سفر به شهرستان اردل در شهر کرد و جلسه ای یکسان با سرپرست و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان اظهار داشت: ۷۰ درصد علت فوت و میر در دنیا بیماری های غیر واگیر است.

یک نفر از هر پنج ایرانی فشارخون اوج دارد

دکتر عبداللهی افزود: ۸۸ درصد مردم ریسک فاکتور تغذیه ناسالم را دارند که روند هشداردهنده بیماری غیر واگیردار و اضافه وزن را به دنبال دارد به طوری که در سال ۱۳۹۰ بااهمیت ترین علت ۳۸۰ هزار فوت ثبت شده است در کشور مربوط به فوت و میر به علت بیماری های قلبی و عروقی است.

وی با اشاره به اینکه روغن، قند و شکر بالاتر از حد مورد نیاز در کشور مصرف شده است و مصرف میوه، سبزی، شیر و لبنیات کمتر از نیاز هر فرد است افزود: نتیجه این تغذیه، شیوع اضافه وزن و چاقی در کشور هست؛ به طوری که در قشر جوان کشور هم ۵۰ درصد از گروه ها دچار اضافه وزن و چاقی هستند.

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله کشور ۱۹ درصد فشارخون اوج وجود دارد یعنی از هر پنج ایرانی، یک ن

دکتر عبدالهی با اشاره به آمار زیادی مصرف نمک در کشورمان از سرانه مصرف نمک در کشور عزیزمان ایران انتقاد کرد و افزود: متأسفانه در کشور عزیزمان ایران دو برابر مصرف جهانی نمک مصرف می شود.

وی مهمترین منبع دریافت نمک را نان و پنیر دانست و خاطر نشان کرد: باید الگوی غذایی روزانه به گونه ای باشد که بیش از پنج گرم نمک مصرف نشود حال آنکه فقط در هر قرص نان سه گرم نمک موجود است.

مدیر دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ۵۴ درصد نمک دریافتی مردم در هنگام طبخ است که باید بر اساس الگوهای غذایی مصرف کمتری داشته باشد.

یک نفر از هر پنج ایرانی فشارخون اوج دارد

دکترعبدالهی گفت: در کشور ما مردم شیر و لبنیات کم مصرف می کنند ولی سرانه مصرف نوشابه های گازدار ۴۲ لیتر در سال است که بااهمیت ترین مضرات آن اختلال در جذب کلسیم است که همین اختلال، یک ریسک فاکتور مهم جهت بیماری های قلبی عروقی و سرطان است.

مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه وزارت بهداشت همچنین با اشاره به مطالعات سبد غذایی انجام شده است در سال ۹۱، خاطر نشان کرد: بر اساس این مطالعات، سرانه مصرف نان و برنج پنج درصد، روغن ۲۰ درصد و قند و شکر نیز ۳۸ درصد زیاد از مقادیر توصیه شده است در سبد غذایی مطلوب است.

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله کشور ۱۹ درصد فشارخون اوج وجود دارد یعنی از هر پنج ایرانی، یک ن

دکترعبداللهی اضافه کرد: مصرف حبوبات ۳۰ درصد، شیر و لبنیات ۲۵ درصد، تخم مرغ ۲۰ درصد و سبزی و میوه نیز ۲۵ درصد کمتر از میزان توصیه شده است است.

مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، راشیتیسم در کودکان، زیاد کردن مبتلا شدن به آسم و دیابت نوع ۲ را از جمله پیامدهای کمبود ویتامین در بدن دانست و اضافه کرد: علاوه بر مصرف محصولات غذایی غنی شده است با ویتامین، سه تا چهار بار در هفته نیز استفاده از نور مسقیم آفتاب به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه جهت بدن مورد نیاز است.

یک نفر از هر پنج ایرانی فشارخون اوج دارد

وی افزود: کمبود ویتامین D پیامدهای بسیاری را دارد و در حال حاضر مسئله کمبود ویتامین D را در کشور داریم و در این راستا برنامه ملی غنی سازی آرد با ویتامین D در کشور در حال انجام و در دستور کار است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک نیز در کشور اجرا می شود. مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۳۰ دقیقه پیاده روی و حداقل ۲ واحد میوه و ۳ واحد صیفی جات را در روز مهم دانست و گفت: مصرف میوه و سبزی در کشور حدود ۱۲ درصد است.

گفتنی هست، در ابتدای این جلسه اسماعیل امیدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل به بیان کارها انجام شده است در حوزه ی اصلاح تغذیه در شهرستان اردل پرداخت و اظهار داشت: طبق پژوهشهای صورت گرفته بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها، دیابت و اضافه وزن شیوع بیشتری در بین مردم دارند و ۶۴ درصد زنان و ۵۴ درصد مردان کشور چاق هستند.

واژه های کلیدی: تغذیه | پزشکی | بهداشت | ویتامین | ویتامین | اضافه وزن | وزارت بهداشت | محصولات غذایی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz